Vi är Mi Madre!

Mi Madres grundidé är enkel: Vi arbetar alltid med ett stort engagemang för att tillsammans med varje kund ta fram tydliga mål, optimera innehåll – och nå ut. Vi arbetar med alla typer av företag, från startups till kulturinstitutioner. I många fall har vi varit med från start och utformat hela strategin. Som liten byrå har vi fördelen av att vara snabbrörliga och effektiva, men vi sätter ofta ihop dream teams vid större uppdrag.

Mi Madre AB grundades i februari 2019 och vi som äger och driver byrån heter Terri Herrera, Lisa Rosman och Mari Vigren. Vi har alla tre många års erfarenhet av kommunikation i alla former och ett stort nätverk av allt från formgivare, animatörer och SEO-specialister till journalister och copywriters.

Vår VD Terri Herrera har en bakgrund som journalist, copywriter och chefredaktör men också som byråchef på PR-byrå. En konkret idéspruta som vet hur, och vad, man ska kommunicera – och framförallt hur det ska nå igenom bruset.

Vår säljchef Lisa Rosman är journalist, redaktör, copywriter, UX-writer och strateg – ord är hennes grej, helt enkelt. Med en bakgrund inom såväl kommersiella magasin som content marketing vet hon hur man skruvar och skräddarsyr rätt koncept till rätt kund.

Mari Wigren är byråns Creative Director/Art Director. Hon har jobbat med allt från UI-design och animation till filmproduktion, hemsideskapande och tidningsomgörningar. Hon har stor erfarenhet av att utveckla nya koncept och visuella strategier och är van vid att dra ihop superteam för olika typer av uppdrag.